Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şişli’de yoldaki kot farkı nedeniyle eşya taşıyan kamyonet devrildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Zeki GÜNAL/İSTANBUL,(DHA) Şişli’de yokuş çıkarken yoldaki kot farkından dolayı tekerleği boşta kalan eşya yüklü kamyonet devrildi. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, kamyonet kasasındaki mobilya ve beyaz eşyalar hasar gördü. O sırada sokaktan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı engelledi.
Kuştepe’deki kaza dün öğle saatlerinde yaşandı. Emre Yılmaz’ın kullandığı 34 FH25 56 plakalı mağazadan beyaz eşya yüklenen kamyonetin, eşyaların boşaltılacağı evin alt sokağındaki yokuşu çıkarken bir tekerleği iddiaya göre yoldaki kot farkı nedeniyle boşta kaldı. Yükünün yan yatmasıyla kamyonet yokuşta devrildi. Gürültüye dışarı çıkan mahalle sakinleri kamyonet içindeki sürücü Emre Yılmaz’ın yardımına koştu. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan Yılmaz, devrilen kamyonetten çıkarıldı. Bu sırada sokaktan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Kamyonet kasasında hasar gören mobilya ve beyaz eşyalar devrilen kamyonetten alınarak taşındı. 
Devrilen kamyonetin sürücüsü Emre Yılmaz, “Yolların bozuk olması ve parklanmış araçlardan dolayı aracım yerden teker kesti. Tekerlek boşta kalınca devrildi. Buraya eşya getiriyorduk, herhangi bir yaralanma yok, emniyet kemerimiz takılıydı. Devrilince askıda kaldık, vatandaşlar yardım etti” diye konuştu.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!