Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sivas Belediyesi, kısıtlamada cadde ve sokaklarda temizlik yaptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Arife Defne ARSLAN- Ayşe Mine EĞÜZ/SİVAS, (DHA)- SİVAS’ta baharın gelmesi ve kısıtlamada yoğunluğun azalmasıyla cadde ve sokaklarda bahar temizliği başlatıldı. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “300 personelimiz ve 55 aracımızla birlikte 65 mahallemizi sokak sokak, cadde cadde temizliyoruz” dedi.
Sivas Belediyesi, havaların mevsim normallerine dönmesiyle birlikte kentte bahar temizliği çalışması başlattı. Hafta sonu kısıtlamasının yoğunluğu azaltacağı düşünülerek 300 personel ve 55 araç eşliğinde kentteki 65 mahallede temizlik çalışması yapılacak. Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Meydanı’nda başlatılan bahar temizliğine Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Kuzu ve başkan yardımcıları katıldı.
Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “300 personelimiz ve 55 aracımızla birlikte 65 mahallemizi sokak sokak, cadde cadde temizliyoruz. Bugün kış mevsiminin bitmesi ve baharın gelmesiyle birlikte köşe bucak her caddemizi ve sokağımızı temizlemek adına bahar temizliği kampanyası başlattık. Fatih Mahallesi’nden başlatacağımız çalışmayla sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek şehrimizi tertemiz yapıyoruz. Sivas dendiği zaman tertemiz bir şehir akla geliyor. Tüm ekip olarak sahada çalışıyoruz. Bu konuda jet çöp diye yeni bir uygulama başlattık ve aracımızı da aldık. Jet çöp adı altına hizmete girecek aracımızla birlikte Atatürk, İstasyon, Hikmet Işık Caddesi gibi çarşı esnafının yoğun olduğu bölgelerde caddeye çöp bırakılmasından ortaya çıkan kötü görüntüyü engellemek adına farklı bir çalışma yapacağız” dedi.
Vatandaşlardan çevre konusunda duyarlılık beklediklerini ifade eden Bilgin, “Biz Sivas Belediyesi olarak çalışıyoruz ama şunu da söylemek isterim ki, en güzel temizlik kirletmemektir. Bu nokta da hemşehrilerimizden daha bilinçli olmaları istiyoruz. Onlar şehrin temizliğine duyarlı oldukları zaman bu şehrin daha güzel olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!