Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sivas’ta motosiklet kulüplerinden 29 Ekim korteji

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Arife Defne ARSLAN-Alperen YILDIZ/SİVAS, (DHA) – SİVAS’ta cumhuriyetin 98’inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas Valisi Salih Ayhan, motosiklet kulüpleri ve klasik otomobillerin katıldığı kortej ile yapımı tamamlanan Hamidiye Kültür Bahçesi’ni ziyaret etti. 
Sivas 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir araya gelen aralarında klasik otomobil kullanıcılarının da bulunduğu yaklaşık 200 kişilik grup kortej geçişi yaptı. Kent meydanında toplanan grup İnönü Bulvarı üzerinden Hamidiye Kültür Bahçesi’ne hareket eti. Çok sayıda motosiklet tutkununun dahil olduğu etkinlikte, katılımcılar araçlarını Türk bayrağı ile donattı. Sivas Valisi Salih Ayhan da korteje katılan bir klasik otomobilin şoför koltuğuna geçerek konvoya öncülük etti.
‘DEVLETİMİZ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR’
Hamidiye Kültür Bahçesi’nde sona eren etkinlik sonrası açıklama yapan Sivas Valisi Salih Ayhan, “Bugün 29 Ekim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü. Kutlu olsun. Devletimiz ilelebet payidar kalacaktır. Her 29 Ekim’de etkinlik yaparak ecdadın fedakârlığını bize emanet ettiği cumhuriyeti unutmamak için programlar icra ediliyor. Bugün de güzel programlar yapıldı. Bunlardan bir tanesini de motosiklet gruplarımızla oluşturduk ve Hamidiye Kültür Bahçesi’ne kadar bir yolculuk yaptık. 29 Ekim 2021’de Hamidiye Kültür Bahçesi’ni vatandaşımızın hizmetine açacağımızı söylemiştik. Bu gün itibariyle de bu alanın kullanımını vatandaşımıza da açtık. Hayırlı uğurlu olsun. Cumhuriyet yıllar geçtikçe güçlü olmaz. Cumhuriyete eser kazandırırsak güçlü oluruz. Verdiğimiz mücadeleler cumhuriyeti anlamlı kılar. Biz de bugün cumhuriyete hediye vermiş olduk. Hamidiye Kültür Bahçesi’ni hediye ettik. İnşallah yakın zamanda resmi açılışını da gerçekleştireceğiz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!