Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sivas’ta şebeke suyu hattının patladığı caddede arıza giderildi, temizlik yapıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Eraydın AYTEKİN/ SİVAS, (DHA)- SİVAS’ta, kent merkezinde patlayan şebeke suyu hattının ardından hasar gören caddede yoğun çalışma başlatıldı. Su arızası giderilirken, caddeye yayılan molozlar temizlenerek, sokaklar da suyla yıkandı.
Olay, dün saat 23.30 sıralarında, kent merkezindeki Kepenek Caddesi’nde meydana geldi. Yoldan geçen şebeke suyu hattında patlama olurken, yoğun su akışı, Kepenek Caddesi ve Sularbaşı Caddesi’ni kapladı. Beraberinde molozları da taşıyan sular, çevredeki onlarca dükkan ve iş yerini bastı. Binaların bodrum katlarına da su doldu. Durumdan haberdar olarak gece yarısı iş yerlerine gelen esnaf, su dolan dükkanlarını temizlemeye çalıştı. Belediye ekiplerinin müdahalesi ile bölgeye gelen su, kesilerek akış durduruldu. Ardından bölgede arıza çalışması yapılırken, bir yandan da caddeyi saran moloz birikintileri temizlenerek, iş yerleri ve bodrum katlara dolan sular tahliye edildi. Sabah saatlerinden itibaren de çöküntüler oluşan caddede bir yandan çukurlar doldurularak eski haline getirilmeye çalışılırken, yol ve kaldırımlar da itfaiye hortumları ile yıkanarak kirlilik ortadan kaldırıldı. Su basan iş yerlerinde ise hasar tespit çalışmalarının sürdüğü, esnafın zararlarının da kısa zamanda karşılanacağı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!