Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sivas’ta soğuk havada ‘Cumhuriyet Bayramı’ coşkusu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Eraydın AYTEKİN-Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)-  SİVAS’ta soğuk hava ve yağmura rağmen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Atatürk Kongre Müzesi önündeki kutlamalara özellikle çocuklar, ilgi gösterdi.
Hava sıcaklığının 5 dereceye düştüğü kentte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Sivas Valiliği’nde tebrik kabulü ile başladı. Daha sonra İnönü Bulvarı’nda, tarihi 4 Eylül Kongresi’nin yapıldığı Atatürk Kongre Müzesi önünde tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Vali Salih Ayhan, bir konuşma yaptı. Törende ayrıca şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi, halk oyunu ekipleri ayrı ayrı gösteri yaptı. Tören askeri birlikler, gaziler, öğrenciler ve kurum araçlarının geçişi ile son buldu. Soğuk havaya rağmen meydandaki törene halk yoğun katılım gösterdi. Çocukları ile birlikte gelenler, coşkuyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!