Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sosyal medyada tartıştığı kuzenini vuran şüpheli ile yanındaki 2 arkadaşı tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Muammer ŞEN/KARAMAN, (DHA)- KARAMAN’da sosyal medya tartıştığı halasının oğlunu pompalı tüfekle vuran Tufan D. ile yanındaki arkadaşları Seyit D. ile Erol B. polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, 25 Ekim gecesi Cumhuriyet Mahallesi 672 Sokak’ta meydana geldi. Tufan D., husumetli olduğu kuzeni Emir Ö. ile sosyal medya üzerinden tartıştı. Tufan D., tartışma sırasında kendisine küfrettiğini iddia ettiği kuzeninin evine gitti. Emir Ö. dışarı çıkınca Tufan D. tüfekle ateş etti. Bu sırada sosyal medyada canlı yayın yapan Emir Ö., kanlar içinde yere yığıldı. O anlar yayına yansıdı.
Emir Ö. çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay yerinden kaçan Tufan D. ve olay sırasında yanında bulunan arkadaşları Seyit D. ile Erol B., polisin takibi sonucu yakalandı. Gözaltına alına şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!