Reklam Alanı
Reklam Alanı

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIĞI KADIN VE SUÇ ORTAKLARI TARAFINDAN GASBEDİLDİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali AKSOYER-Adem VAROL/İSTANBUL,(DHA) ŞANLIURFA’da  yaşayan M.T’nin paraları, sosyal medyadan tanıştığı kadınla buluşmak için geldiği İstanbul’da, Emine K ve arkadaşları tarafından silah zoruyla gasbedildi.  Banka kartları alınan, banka hesabından 93 bin 500 lirası çekilen M.T’nin  şikayeti üzerine yakalanan 8 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 21 Şubat tarihinde Sultanbeyli’de meydana geldi. İddiaya göre  Şanlıurfa’da yaşayan M.T.(40), sosyal medya üzerinden,  tekstil işçisi olduğunu söyleyen Emine K.(32) ile tanıştı. Konuşmaların ardından M.T,  Emine K. ile buluşmak üzere İstanbul’a gelerek kadının evine gitti. Gönül ilişkisi yaşamaya başladığı M.T., Emine K. ile evde bir süre vakit geçirdikten sonra içeriye giren 3 şüpheli  silah zoruyla M.T.’nin bin 500 lirasını  ve banka kartlarını aldı. Emine K.’nın arkadaşları olduğu öğrenilen şüpheliler, olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Olaydan sonra banka hesabından 93 bin 500 lira çekildiğini öğrenen M.T., polis karakoluna giderek şikayetçi oldu.

BAŞKA MAĞDURLARA AİT İŞKENCE GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, gelen ihbar üzerine çalışma başlattı. Teknik takip sonucunda hepsinin tekstil işçisi olduğu öğrenilen Emine K., Ş.M.(17), G.D.(17),  N.O.(17), H.İ.M.(16) ve Mehmet O.(24) kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri paraları aktarmak için kullandığı kişiler olan Tarık K.(29) ve Muhammet K.(22) da gözaltına alındı. Öte yandan, polis ekipleri  şüphelilerin cep telefonlarında yaptıkları incelemede farklı 5 mağdura ait işkence ve müstehcen görüntüler buldu.  Diğer mağdurlarla da iletişime geçen ekipler, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6’sı, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Tarık K. ve Muhammet K., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Görüntü dökümü:
——————
-Şüphelilerin adliyeye sevk anı

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!