Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sultanbeyli Kaymakamlığı’ndan tam kapanmada ihtiyaç sahiplerine yardım

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet YEŞİLMEN- Mertcan ÖZTÜRK/ İSTANBUL, (DHA)-SULTANBEYLİ Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu, tam kapanma sürecinde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara yardım paketlerini teslim etti. 
Sultanbeyli Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu, koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan 17 günlük tam kapanmada ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Sultanbeyli’de İhtiyaç sahibi 65 yaş üstü veya kronik rahatsızlığı olan vatandaşların gıda paketi, ekmek, su ile içerisinde maske, kolonya ve temizlik malzemelerinin bulunduğu ihtiyaçlarını teslim etti.

BUGÜN 50 ADRESE YARDIM YAPTIK
Sultanbeyli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü İlknur Tatar Kula, “Koranavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 11 Mart 2020 tarihinden beri aralıksız olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Vefa Sosyal Destek Grubu olarak çağrı merkezimize gelen başvurularımızı anında değerlendirip şartları sağlayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda gıda yardımlarının yanında özellikle salgının etkisini en aza indirmek adına temizlik malzemesi yardımları ve sıcak yemek gibi ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalarımız oluyor. Uygulanmaya başlayan tam kapanmada yine aynı şekilde hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de yine gıda paketi ve temizlik seti dağıtımı yaptık. Bugün ekiplerimizle birlikte 50 adrese yardımlarımızı gerçekleştirdik” dedi.

“KAYMAKAMIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”
Yardım yapılan vatandaşlardan Ahmet Özdemir uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirerek, “Oradaki memurlara, arkadaşlara herkese çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Allah bugünümüzü aratmasın. Bu musibetlerden de bizi korusun. Herkes için bunu söylüyorum. Buna da şükür. Beterin de beteri var. Bunlar bir imtihan demek ki. Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!