Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sultanbeyli’de eşini bıçaklayıp yastıkla boğan şüpheliye ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Halil Sadri YILMAZ / İSTANBUL, (DHA) – SULTANBEYLİ’de 7 Ocak 2021’de uyuyan eşi Hatice Soysal’ı (39) önce boynundan bıçakladığı, sonra yastıkla boğduğu gerekçesiyle tutuklanan Adnan Soysal (36) hakkında “Eşi canavarca hisle veya eziyet çektirerek tasarlayarak öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şüpheli, önümüzdeki günlerde  Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

“UYUDUĞU SIRADA BOYNUNDAN BIÇAKLADI”
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede Hatice Soysal ile şüpheli Adnan Soysal’ın evli oldukları ve şüpheli Adnan Soysal’ın olay tarihinden önce eşini öldürmeyi planladığı, sürekli ölüm konusunu düşündüğü belirtildi. Olay tarihi olan 7 Ocak 2021’de kayınvalidesi ve oğlu Rüstem’in de evde bulunduğu, saat 03.00’te Hatice Soysal’ın uyuduğu sırada şüphelinin daha önce mutfaktan alıp yatak odasına getirdiği bıçakla Hatice Soysal’ı boynundan bıçakladığı kaydedildi. Hatice Soysal’ın çığlık atıp uyanarak şüpheliye “Sen ne yaptın?” dediği, ardından yatağın yan tarafına düştüğü anlatılan iddianamede, şüpheli Adnan Soysal’ın maktulün nefes almasını önlemek amacıyla yastıkla maktulü boğduğu ifade edildi.

“KIZIMIN TELEFONUNDAN ARANDIM ANCAK YETİŞEMEDİM”
İddianamede ifadesine yer verilen müşteki Meliha Bulkaç, “Hatice benim kızım olur, olay tarihinde kızımın ikametinde ayrı bir odada yatıyordum. Gece saat 02.30 sıralarında telefonum çaldı. Kızımın telefonundan arandım ancak telefona yetişemedim. Daha sonra ben aradım, telefonu Rüstem Soysal açtı. Bana ‘Odada bir şey oldu git bak’ dedi. Kızımın odasına gittim, kapıyı Adnan açtı. Bana ‘Rüstem’i al sizin eve gidin’ dedi. Ben o esnada Hatice’yi göremedim, meydana gelen olaydan şikayetçiyim” dediği kaydedildi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ
İddianamede şüpheli Adnan Soysal’ın “Eşi canavarca hisle veya eziyet çektirerek tasarlayarak öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Tutuklu sanık Adnan Soysal, önümüzdeki günlerde iddianameyi kabul eden Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!