Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, çözüm merkezine gelen aramaları cevapladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Sultangazi Belediyesi bünyesindeki Çözüm Merkezi’nde Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, vatandaşın şikâyet ve taleplerini cevapladı. Vatandaşı dinleyen Av. Dursun, yaşanan sorunları gerekli birimlere aktararak talep ve şikâyetlerin çözümünü sağladı.

Sultangazi Belediyesi’nde yer alan Çözüm Merkezi’nde vatandaşın şikâyet ve taleplerine haftanın her günü, 7 gün 24 saat çözüm sunulduğu belirtildi. Bugün Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, günde bine yakın çağrı alan merkezi ziyaret ederek gelen aramalara cevap verdi. Başkanın telefonu açtığını duyan vatandaş önce heyecanlandı ardından talep ve şikâyetlerini iletti. İlk çağrıdaki vatandaş, iş aradığını ve yardım istediğini söyledi. Av. Dursun da çözüm isteyen vatandaşı Sultangazi Kariyer Merkezi hakkında bilgilendirerek iş bulma konusunda kendine yardımcı olabileceklerini belirtti. 

HER SORUNA ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞILIYOR

Çözüm Merkezi’nde vatandaşlardan gelen taleplerin hızla alındığını belirten Başkan Av. Dursun, “Onları sorunlarıyla ilgili birime aktarıyor,  orada da hızlı bir şekilde çözüyoruz. Her müdürlüğümüzde çözüm merkezimizin bir muhatabı var. O muhatap vatandaştan gelen talebi birebir takip ediyor. Sonuna kadar devam ettiriyor. Çözebilecekse çözülebildiğini, çözülemiyorsa farklı gerekçeleri varsa bunları da ilgilisine hızlı bir şekilde vatandaşa aktarıyoruz” dedi.

Vatandaşa çözüm sunmak için merkeze geldiğini ifade eden Av. Abdurrahman Dursun, birçok talebe çözüm sunduğunu söyledi. Taleplerden birinin sokağında moloz olan bir vatandaşın bunu aldırmak istediği olduğunu belirten Av. Dursun, sorunun hızlı şekilde çözülmesi için gerekli birime ilettiğini söyledi.

“ÇAĞRI DEĞİL ÇÖZÜM MERKEZİYİZ”

Reklam Alanı

Başkan Av. Dursun son olarak sözlerine şunları ekledi:

“Çözüm merkezi bizim için çok önemli. Komşularımızın taleplerini aldığımız, onları memnun etme adına çok gayret gösterdiğimiz, onların Sultangazi’de mutlu ve huzurlu yaşamaları için büyük titizlikle takip ettiğimiz bir yer burası. Buradan vermiş olduğumuz hizmetin çok kaliteli olması için gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın şikâyetlerini en aza indirgemek için onların memnuniyetlerini mümkün olduğunca çoğaltmak için de bütün ekip arkadaşlarımızla gayret ediyoruz. Biz artık çağrı merkezi değil, çözüm merkeziyiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!