Reklam Alanı
Reklam Alanı

Sürücüsünün başına taşla vurup otomobili çalan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde durdurdukları otomobilin sürücüsü M.K.’yi (50) başına taşla vurup, yaraladıktan sonra aracı çalan 3 şüpheliden 2’si, tutuklandı.
Olay, pazartesi günü akşam saatlerinde Manavgat ilçesinde meydana geldi. S.M. (21), S.A. (16) ve İ.Y. (19), Sarılar Mahallesi’nde durdurdukları 07 ARY 052 plakalı otomobilin sürücüsü M.K.’nın başına taşla vurdu. M.K.’yi indiren şüpheliler, otomobili alarak kaçtı. Şikayet üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, çalışma başlattı.
Ekipler, otomobilin Sarılar Mahallesi’nde olduğunu tespit etti. Aracı kullanan K.E.’nin ifadesinden yola çıkan jandarma, şüphelilerin S.A., İ.Y. ve S.M. olduğunu belirledi.
Jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alınan S.A. ve İ.Y., dün sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. K.E. ise jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Otomobil ise sahibi M.K.’ye teslim edildi.
Ekipler, S.M.’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!