Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tahliye edilen apartman için ‘hurdacı kamyon kasasıyla duvara vurdu’ iddiası

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Oğuzhan DEMİR/ANKARA, (DHA)- ANKARA’nın Sincan ilçesinde kolonlarında oluşan çatlak nedeniyle tahliye edilen 3 katlı apartmandan incelenmek üzere numune alındı. Apartmanda yaşayan Hülya Kaya (48), “Hurdacı malzemeleri sökemeyince kamyon kasasıyla duvara vurdu. Birçok kez manevra yaparak kamyon ile farklı noktalara vurdu” dedi.
Sincan ilçesi Akşemsettin Mahallesi Güvercin sokakta bulunan 9 dairenin bulunduğu 3 katlı Mevlana Apartmanı, giriş katındaki kolonlarda meydana gelen çatlak nedeniyle tahliye edildi. Binada oturanlar geceyi yakınlarının yanında geçirdi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, kolonlardan inceleme yapmak üzere numune aldı. Binanın yıkılıp yıkılmayacağına inceleme sonucuna göre karar verileceği belirtildi.
‘KAMYON KASASIYLA DUVARA VURDU’
Öte yandan binanın giriş katındaki dükkanı kiralayan kişinin, eski eşyaları alması için anlaştığı hurdacının söküm işlemi sırasında kolonlara zarar verdiği iddia edildi. 21 yıldır Mevlana apartmanında ikamet eden Hülya Kaya, hurdacı eşyaları sökerken gürültüden rahatsız olduklarını ve iş yerine sahibine tepki gösterdiklerini anlatarak, “Çalışma dün saat 11.00’de başladı ve saat 19.00 civarında bitti. Gürültüden ötürü gidip dükkan sahibine şikayetçi oldum ve balkon duvarımın çatladığını bildirdim. Dükkan sahibiyle tartıştık. Hurdacı malzemeleri sökemeyince kamyon kasasıyla duvara vurdu. Birçok kez manevra yaparak kamyon ile farklı noktalara vurdu. Kolonların yanı sıra duvarda da çatlaklar oluştu” dedi.
Mahalle sakinlerinden Erdinç Demir de (23), “Hurdacılar burada oksijen kaynağı ile demirleri kesiyordu. Kamyonun kasasıyla kolonlara birkaç defa vurdu. Kolonlar çatlamış galiba inceleniyordu” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!