Reklam Alanı
Reklam Alanı

Taksim Meydanı’nda taksicilere denetim; yine aynı manzara

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA) – TAKSİM Meydanı’nda polis ekiplerinin taksicilere yönelik denetimleri devam ederken,  bazı taksi sürücülerinin müşteri ve mesafe seçtiği görüldü.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Taksim Meydanı’nda taksicilere yönelik denetim yaptı.  Dururulan taksilerde sürücülerin evrakları kontrol edildi. Kural ihlali yapan ve evrakları eksik olan bazı sürücülere cezai işlem uyguladı.  Taksim Meydanı’nda farklı bir noktada ise bazı taksi sürücüleri de yolcu ve mesafe seçerek yolcuları almadı. Taksiye binmek isteyen bazı yolcularda uzun süre taksi durdurmak için çaba harcadı.

“BEŞİKTAŞ’A GİTMEK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM, TRAFİK OLDUĞUNU SÖYLEDİ”
Adem Üstün, “Taksi beni almadı. Beşiktaş’a gitmek istediğimi söyledim, trafik olduğunu söyledi. Ben de üstelemedim” dedi. Uzun süre taksiye binmek için bekleyen Mehmet Öztürk, “Yarım saattir taksi bekliyoruz. Boş geçiyorlar yolcuları almadan devam ediyorlar. ‘Yolcum var, alamıyorum, hangi semte gidiyorsunuz, benim güzergahımda olursa sizi alırım’ diye vatandaşı mağdur ediyorlar” ifadelerini kullandı. 

(FOTOĞRAF)
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!