Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tedavileri tamamlanan kartal ve 2 şahin, doğaya salındı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Alanya ilçesinde yaralı halde bulunan kartal ve 2 şahin, 2 aylık tedavilerini ardından doğaya salındı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince 2 ay önce yaralı halde teslim edilen kartal ve 2 şahinin tedavileri, Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde tamamlandı. Yırtıcı kuşlar tedavilerinin ardından Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı ve Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Mevlüt Kodal tarafından veteriner hekimler eşliğinde doğaya bırakıldı.
‘DOĞAYA BIRAKIYORUZ’
Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Mevlüt Kodal, “Bir ihbar sonucunda teslim aldığımız kartal ve 2 şahin Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’yle yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde 2 ay süren tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuştu ve doğaya salındı” dedi.
DEMİRTAŞ HAYVAN BARINAĞINA TAM NOT
Müdür Kodal, kartal ve şahinlerin doğaya salınmasının ardından Alanya Belediyesi Demirtaş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Kodal, “5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun ilgili maddeleri gereği Alanya Belediyesi’ne bağlı olan Demirtaş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunduk. Bu incelemelerde bize eşlik eden müdürümüz ve veteriner hekim arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Barınağımız kanunlara tam uygunluk düzeyinde hizmet veriyor. Temizlik ve beslenme konusunda çok düzenli bir işleyiş var hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!