Reklam Alanı
Reklam Alanı

THY UÇAĞINA TARİHİ FORMA…

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber; Enver ALAS / İSTANBUL, DHA 
Türk Hava Yolları(THY)’nın “Tarihi Forma” adını verdiği proje ile milyonlarca kişinin adı, EURO 2020 Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı taşıyacak uçağına yazdırılacak.  
THY’den yapılan açıklamaya göre, 23 Mayıs tarihine kadar “tarihiforma.com”  adresi üzerinden ad-soyad bilgilerini iletenlerin ismini, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarına taşıyacak uçağın üzerinde yer alacak devasa formada yazacağı bildirildi. 
Açıklamada geçen yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda internet üzerinden sanal biniş kartı alan 9 milyon kişinin katılımıyla düzenlenen ve “Tarihi Yolculuk” adıyla gerçekleşen saygı uçuşu hatırlatıldı. Bu yıl hayata geçirilecek olan “Tarihi Forma” projesinin de ses getirecek bir çalışmaya imza atılacağı kaydedildi.
Buna göre 23 Mayıs tarihine kadar tarihiforma.com adresi üzerinden ad-soyad bilgilerini ileten herkesin ismi, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarına taşıyacak uçağın üzerinde yer alacak olan formaya yazılacak.

İLKER AYCI’DAN İSİM YAZDIRIN ÇAĞRISI 
Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladığımız bu özel gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere olan güvenini ve spora verdiği değeri yansıtması açısından da büyük önem taşıyor. Biz de bütün vatandaşımızı, isimlerini uçağa yazmaya ve Avrupa Futbol Şampiyonası yolunda milli takımımızla birlikte olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

BURAK YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI  
Öte yandan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ve ‘Tarihi Forma’nın tanıtımı için kısa bir video hazırlandığı da belirtildi. Tarihi Forma’nın yer alacağı THY uçağının bulunduğu görüntülerde A Milli Futbol Takımı kaptanı Burak Yılmaz, “Aziz Türk Milleti! Kaptanınız konuşuyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 102 yıl önce bugün Milli Mücadele’yi başlatmıştı. Bugün biz de onun izinde yeni bir yolculuğa hazırlanıyoruz. 84 milyonun kalbi bizimle atıyor, biliyoruz. Şimdi hedefimiz: Hep birlikte, daha yükseğe!” sözleriyle okuduğu bir anons da yer alıyor.

Görüntü Dökümü:
————
(Tanıtım videosu) 
-THY uçağı
-Burak Yılmaz’ın anonsu
-Genel ve detaylar

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!