Reklam Alanı
Reklam Alanı

TIR’a çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat YAYIN/ MALKARA,(Tekirdağ)(DHA)-TEKİRDAĞ’ın Malkara ilçesinde  seyir halindeki TIR’a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Soner Arslan (19) ağır yaralandı.
Kaza, Tekirdağ-Malkara kara yolunun Ahievren Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İstanbul’dan yüklediği ihraç yükünü Yunanistan’a götüren Taner Yılmaz’ın kullandığı 41 YM 932 plakalı TIR’a arkadan gelen Soner Arslan’ın kullandığı 07 UV 433 plakalı otomobil çarptı.  Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil 15 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan sürücü Arslan, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. 
Kazayı yara almadan atlatan TIR sürücüsü Taner Yılmaz, otomobilin aracına arkadan çarptığını belirterek, “Ben Tekirdağ istikametinden Malkara yönüne gidiyordum. Buradan da Yunanistan tarafına gidecektim. Ben güzergahımda giderken otomobil geldi bana arkadan vurdu sonra da tarlaya uçtu” dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!