Reklam Alanı
Reklam Alanı

TOBB’dan Çanakkale Zaferi’ne özel film

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TOBB’dan Çanakkale Zaferi’ne özel film

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yılı nedeniyle ‘Bu destan Mehmetçiğin eseridir. Mehmetçik Türkiye’dir’ başlıklı özel film hazırladı.
TOBB’dan yapılan yazılı açıklamada, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü nedeniyle  Mehmetçiklerin kahramanlık hikâyelerine vurgu yapılan bir film hazırlandığı belirtildi. Filmde, uzaktan bakıldığında Mehmetçiğin ‘M’ harfi görülecek şekilde tasarlanan Çanakkale Şehitler Abidesi’nin yapılışına vurgu yapılıyor.
‘MİLLİ MÜCADELE RUHU ÇANAKKALE’DİR’
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale destanının bir milletin bir ve beraber olduğunda neleri başarabildiğinin en güzel örneği olduğunu belirterek, “Milli mücadele ruhu Çanakkale’dir. Çanakkale, milli mücadelenin ruhunu ve kadrosunu kazandıran, temelini atan, bitkin ve yorgun Anadolu’yu istiklal harbinde yeniden ayağa kaldıran ruhtur, bir milletin yeniden doğuşunun ilk işaretidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kahramanlarımızın ruhları şad olsun. Büyük bir özveri ve yoğun çalışma ile bu özel filmi hazırlayan TOBB Kreatif Endüstriler Meclisi Başkanı Ata Kavame ve ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü:
-Filmin videosu
Haber-Kamera: ANKARA, (DHA) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!