Reklam Alanı
Reklam Alanı

Törende bayrak taşıyan öğrenci tansiyonu düşünce fenalaştı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Serik ilçesinde 19 Mayıs töreninde Türk bayrağı taşıyan lise öğrencisi Samet Orhan Güler fenalaşıp yere yığıldı. İlk müdahalesi tören alanındaki Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Hüsnü Yusuf Kara ve sağlık ekipleri tarafından yapılan Güler’in tansiyonunun düştüğü belirlendi.
Serik’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törene Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin, siyasi partilerin başkanları, STK temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen’in Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Mevlüt Özen’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ve Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir okumasıyla tören sona erdi.
‘FENALAŞAN GENÇ ELİNDEN TÜRK BAYRAĞINI BIRAKMADI’
Tören sırasında Türk bayrağı taşıyan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencisi Samet Orhan Güler, bir anda yere yığıldı. Elindeki bayrağı bırakmadığı görülen Güler’e ilk müdahale törende bulunan Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Hüsnü Yusuf Kara ve sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Başhekim Kara, “Öğrencimizin tansiyonu düşmüş. Başkaca herhangi bir rahatsızlığı yok. Kendisine gerekli müdahaleyi yaptık. Çocuğumuzun kan şeker normaldi. Sadece tansiyon düşmesine rahatsızlanarak fenalaştı” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!