Reklam Alanı
Reklam Alanı

Trabzon’da bando takımından üstü açık otobüsle konser

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Aleyna KESKİN/TRABZON, (DHA)- TRABZON Büyükşehir Belediyesi Bandosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, üstü açık otobüsle sokaklarda tur atarak konser verdi. Kent sakinleri ve çocuklar, balkonlarından coşkuyla izlediği etkinliğe bayrak sallayarak alkışlarla eşlik etti.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında konser verdi. Bando takımı tarafından Ortahisar ilçesinin mahallelerinde üstü açık gezici otobüsle verilen konser ilgi ile izlendi. Seslendirilen marş ve müziklere evlerinin balkon ve pencerelerinden eşlik edenler, eğlenceli anlar yaşadı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evde kalanlar ise ilgiyle izlediği konseri cep telefonu kameraları ile kaydetti. 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Pandemi dolayısıyla ne yazık ki bu yıl 23 Nisan programları gerçekleştiremedik. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak evlerindeki vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza moral olsun diye mahallelerimizde bando konserleri ve animasyon gösterileri düzenledik. 23 Nisan coşkusunu bir nebze de olsa da yaşatmak adına verdiğimiz konserlerden halkımızın çok memnun kaldığını gözlemlememiz de bizi ayrıca mutlu etti” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!