Reklam Alanı
Reklam Alanı

Trabzonspor’da Beşiktaş maçı öncesi 2 sakat, 1 cezalı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih TURAN / TRABZON, (DHA) – Süper Lig’de 11 haftalık periyodunu namağlup tamamlayan Trabzonspor, 12’nci haftada Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kazanıp, zirvedeki yerini perçinleştirmek istiyor. Bordo mavililerde, kart cezalısı Edgar Le’nin yanı sıra, çapraz bağları koparak sezonu kapatan Gervinho ve Peres’in sakatlıkları bulunuyor.
Süper Lig’de 27 puanla zirvede yer alan Trabzonspor, 12’nci hafta mücadelesinde deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. İlk 11 haftayı 8 galibiyet ve 3 beraberlikle namağlup tamamlayan bordo-mavililer, Beşiktaş ile 6 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kazanıp, zirvedeki yerini korumak istiyor. Bordo maviler, zorlu maçın hazırlıklarına dünkü antrenmanla başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular 2 grup halinde çalıştı. 1’inci gruptaki oyuncular, rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular da dinamik-ısınma hareketleri sonrası koordinasyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. 5’e 2, rondo ve dayanıklılık çalışmaları ile devam eden antrenman, çift kale maçın ardından tamamlandı. Bugünü izinli geçirecek bordo-mavili takım, pazartesi günü yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam edecek.
KADRODA DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR
Bordo mavililerde, kart cezalısı Edgar Le’nin yanı sıra, Çaykur Rizespor maçında çapraz bağları koparak sezonu kapatan Gervinho ve Peres’in sakatlıkları bulunuyor. Sakatlığı bulunan Koita ise takımla birlikte çalışmalarda yer aldı. Fenerbahçe ile oynan karşılaşmada sakatlık geçiren Brezilyalı sağ bek Peres ise dünkü antrenmanda takımdan ayrı düz koşulara başladı. Peres’in milli ara sonrası sahalara dönmesi bekleniyor. Sakatlıklar ve kart cezası nedeniyle zorunlu değişikliğe gidecek olan teknik direktör Abdullah Avcı’nın, Beşiktaş karşılaşmasında Edgar Le’nin yerine savunmada Denswil ya da Hüseyin’e forma vermesi bekleniyor.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!