Reklam Alanı
Reklam Alanı

Trabzonspor’u yabancıları sırtlıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- Trabzonspor’un 2021-22 sezonunda lig ve Avrupa’da attığı 16 golün tamamını yabancı oyuncuları kaydetti.
Sezona iyi başlangıç yapan Trabzonspor’da, yabancı oyuncuların skora sağladıkları katkı dikkati çekiyor. Bu sezon mücadele ettiği UEFA Konferans Ligi’nde 5, Süper Lig’de ise 5 haftalık periyotta 11 gol kaydeden Trabzonspor’da, kaydedilen gollerin tamamı, yabancı oyuncularından geldi. 8 farklı oyuncunun golle buluştuğu bordo-mavililerde, en skorer oyuncu ise Nwakaeme oldu.
GOLLERİN YARISI NWAKEME İLE BAKASETAS’TAN
Bu sezonki tüm gollerini yabancı oyuncuların kaydettiği Karadeniz ekibinde, Nwakaeme lig ve Avrupa’da kaydettiği 5 golle takımın en skorer oyuncusu olurken, kendisini 3 golle Bakasetas, takip etti. Bordo-mavili takımda Djaniny ile Cornelius 2’şer, Gervinho, Hamsik, Edgar ve Hugo ise 1’er gol kaydetti.
ASİSTLER DE YABANCILARDAN
Süper Lig ve Konferans Ligi’nde gollerin tamamını yabancı futbolcuların attığı Trabzonspor’da Türk oyuncular geride kalan periyotta asist katkısı da sağlayamadı. Bordo-mavililerde, 9 maçta 5 asist yapan Bakasetas bu alanda takımda zirvede yer aldı. Bakasetas’ı, 2’şer asistle Nwakaeme, Hamsik ve Djaniny, 1 asistle Gervinho takip etti.

FOTOĞRAFLI
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!