Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tunceli Valisi Özkan, yola inen koruma altındaki yaban keçileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)-TUNCELİ’nin Hozat ilçesinde düzenlenecek etkinliğe katılmak için makam aracıyla seyir halinde olan Vali Mehmet Ali Özkan, yola inen koruma altındaki yaban keçilerini görünce hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Dünya Doğa Koruma Birliği’nin (IUCN) yayımladığı ‘Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi’nde yer alan ve yöre halkı tarafından kutsal kabul edilen yaban keçileri, Tunceli-Hozat karayoluna sürü halinde indi. Hozat’ta Derviş Cemal Ocağı’nın düzenlediği aşure etkinliğine katılmak üzere makam aracıyla seyir halinde olan Vali Mehmet Ali Özkan, araçtan inerek yaban keçilerinin yanına yaklaştı. Hatıra fotoğrafı çektiren Vali Özkan, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
‘BU MEMLEKET ONLARLA GÜZEL’
Yaban keçilerinin kendisinden kaçmadığını belirten Vali Mehmet Ali Özkan, “Hozat ilçemizde bulunan Derviş Cemal Ocağımızın aşure davetine gidiyorduk. Yolumuzun üzerinde Tunceli’mizin güzelliği olan yaban keçilerimizle karşılaştık. Ben de araçtan inerek yanlarına gittim kaçmadılar. Tunceli onlarla güzel” dedi.

FOTOĞRAFLI 
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!