Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tunceli Valisinin makamına oturan Melek, koronavirüs uyarısında bulundu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)- TUNCELİ’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Mehmet Ali Özkan’nın makamına oturan ilkokul öğrencisi Melek Sarı, koronavirüs tedbirlerine uyulması için çağrıda bulundu. Sarı, “Evlerinize misafir almayın, bu konuda ailelerimizi uyaralım. Çok sıkıcı bir süreç ama sağlımız söz konusu olduğu için dikkat etmeliyiz “dedi.
Vali Mehmet Ali Özkan, ​23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci ve çocukları makamında ağırladı. İlkokul 2’nci sınıf öğrencisi Melek Sarı, temsili olarak vali koltuğuna geçerek vali oldu. Melek, oturduğu vali makamında koronavirüs tedbirlerine uyulması için çağrıda bulunarak, “Bir sonraki 23 Nisan’ı evde kutlamak istemiyorsak kurallara uyalım. Hiç kimse kimsenin evine gitmesin, evlerinize misafir almayın, bu konuda ailelerimizi uyaralım. Çok sıkıcı bir süreç ama sağlımız söz konusu olduğu için dikkat etmeliyiz” dedi.
Vali Mehmet Ali Özkan ise çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlayarak, “Gerek dünyanın gerekse de ülkemizin içerisinde bulunduğu salgın süreci sebebiyle maalesef bayramımızı sokaklarda, parklarda, meydanlarda kutlayamıyoruz. Eminim ki sizler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı evlerinizde coşkuyla, heyecanla kutlayacaksınız. Bu vesileyle bayramınızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!