Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tunceli’de tutuklu ve hükümlüler için kitap kampanyası başlatıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serhat Ozan YILDIRIM/TUNCELİ, (DHA)- KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı tarafından Ceza İnfaz Kurumu kütüphanelerine bağışlanmak üzere, ‘Bir Kitap Bir Umut’ kampanyası kapsamında Tunceli Hükümet Konağı girişine kitap bağışı standı kuruldu.
Ceza İnfaz Kurumu kütüphanelerine bağışlanmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Bir Kitap Bir Umut’ kampanyası için, Tunceli Hükümet Konağı girişinde stant kuruldu. Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Reha Asan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Hakan Ulaşoğlu ile adliye personelleri, kurulan standa gelerek kampanyaya destek verdi.
İLK KİTAP BAĞIŞINI BAŞSAVCI YAPTI
Kampanyaya kent sakinlerinin destek vermesi çağrısında bulunan Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Atbaş, “Tuncelili hemşerilerimizden isteğimiz, kitap kampanyasına gerekli hassasiyeti gösterip, bağış yapmalarıdır. İlk bağışımızı biz yaparak, hayırlı olmasını dileyelim. Burada bir standımız var ve farklı yerlerde de bu stantlarımız olacak. Herkesten kampanyamıza destek olmalarını istiyoruz” dedi.

FOTOĞAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!