Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldıktan sonra koronavirüsten ölen Gülhan, toprağa verildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gürkay GÜNDOĞAN- Yeliz ALAGÖZ/ZONGULDAK, (DHA)- İSTANBUL’da koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede gebeliği 5’inci ayda sonlandırıldıktan sonra yaşamını yitiren Gülhan Baruönü Sancı (31), Zonguldak Çaycuma ilçesinde toprağa verildi. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalan Gülhan Baruönü Sancı’nın 3 gün sonra doğum günü olduğu öğrenildi.
Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 6 yıllık evli Kemal ve Gülhan Baruönü Sancı, bebekleri olmayınca tüp bebek yöntemine başvurdu. Gülhan Baruönü Sancı, İstanbul’da gördüğü tedaviyle hamile kaldı. 5 aylık hamile olan Gülhan Baruönü Sancı, tedavisi için İstanbul’da yaşayan kız kardeşinin yanına yerleşti. Sancı, bir süre önce koronavirüse yakalandı, İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Gülhan Baruönü Sancı’nın gebeliği, durumu ağırlaşınca sonlandırıldı. Genç kadın, önceki gece doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
3 GÜN SONRA DOĞUM GÜNÜYDÜ
Gülhan Baruönü Sancı’nın cenazesi, bugün yaşadığı Filyos beldesine getirildi. Filyos Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazında Sancı’nın yakınları gözyaşlarını tutamadı. Büyük üzüntü yaşayan eşi Kemal Sancı, taziyeleri kabul etti. 3 gün sonra doğum günü olan Gülhan Baruönü Sancı, namazın ardından gözyaşları arasında aile mezarlığında toprağa verildi. Sancı çiftinden geriye mutlu günlerinden kalan fotoğraf ve videolar kaldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!