Reklam Alanı
Reklam Alanı

Turkcell’in ‘Müşteri Hareketi Programı’na uluslararası ödül

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL,(DHA)- Başlattığı ‘Müşteri Hareketi Programı’ ile müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıdığını belirten Turkcell, müşteri deneyimi odaklı uluslararası birçok şirketin yarıştığı European Customer Centricity Awards’da ‘Müşteri Odaklı Kültür’ kategorisinde birinciliğin sahibi oldu.

Operatör şirketi, tüm dünyada ekim ayının ilk haftasında kutlanan ‘Müşteri Deneyimi Haftası’nı bu yıl da kullanıcılarıyla kutladığını duyurdu. Hafta kapsamında Turkcell müşterileri çeşitli hediyeler kazanacak. Hafta boyunca etkinlikler sürecek. Yapılan açıklamaya göre ‘Müşteri Deneyimi Haftası’ kapsamında 6 Ekim Çarşamba günü ‘Salla Kazan’ yapan tüm Turkcell müşterileri ek sallama hakkıyla GB hediyesi kazanacak. Ayrıca ‘Evde Hizmet’ kapsamında evlerinden hizmet alan yaşlı ve engelli müşterilere hediye çekleri sunulacak. Online kanallardan ve mağazalardan hizmet alanlar da çeşitli sürprizlerle karşılanacak.

AMAÇ: MÜŞTERİLERİ GÜVENDE VE DEĞERLİ HİSSETTİRMEK

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon şunları söyledi:

“Turkcell, müşteri deneyimi alanında uzun yıllardır yatırım yapan, müşterilerini dinleyip onların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan, bunu yaparken de Turkcell teknolojisinin gücünü deneyimde hep lider olmak için kullanan bir marka. Bu kültürü yaşatmak için tüm Turkcell’de başlattığımız ‘Müşteri Hareketi Programı’ ile öncelikle müşteri deneyimini tasarlamanın ve yaşatmanın sadece müşteri deneyimi ekiplerinin işi olmadığını, görev tanımından bağımsız tüm Turkcell çalışanlarının müşteri odaklı kültür dönüşümünün öncüleri olduğunu benimsedik. Burada ana amacımız güçlü teknolojik altyapımızla temel deneyim stratejimiz olan müşterilerimizi güvende, değerli ve mutlu hissettirmek. Geldiğimiz noktada müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler ve uluslararası alanda aldığımız ödüllerle şirket içinde başlattığımız bu hareketin oldukça başarılı olduğunu görüyoruz. Önümüzdeki günlerde de müşterilerimizi dinlemeye devam ederek ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunmayı sürdüreceğiz.”

Reklam Alanı

MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞMA ÖDÜL GETİRDİ

Operatör şirketindeki tüm çalışanları kapsayacak şekilde tasarlandığı ifade edilen ‘Müşteri Hareketi Programı’nda öncelikle üst düzey yöneticilerden oluşan bir yönlendirme komitesinin oluşturulduğu belirtildi. Yapılan açıklamaya göre ardından her kademeden çalışanın gönüllü olarak yer aldığı programda bugüne kadar 500’ün üzerinde Turkcell çalışanı çeşitli müşteri deneyimi projelerinde görev aldı. Operatör şirketinin müşteriyi odağına alan bakış açısıyla bugüne kadar birçok uluslararası ödüle de layık bulunduğu vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!