Reklam Alanı
Reklam Alanı

Uludere’de, sokak hayvanları için iş birliğiyle 50 barınak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ŞIRNAK’ın Uludere ilçesinde, kaymakamlık, belediye ile Girişimciler ve Üreticiler Derneği iş birliğiyle sokak hayvanları için 50 barınak yapıldı. İlçenin farklı noktalarına yerleştirilen barınaklara yem ve mama bırakıldı. 

Uludere ilçesinde, kaymakamlık ve belediye ile Girişimciler ve Üreticiler Derneği iş birliğiyle ‘Dostlarımız üşümesin’ projesi kapsamında sokak hayvanları için 50 barınak yaptırıldı. Kaymakam Ahmet Solmaz, Belediye Başkanı Sait Ürek, Dernek Başkanı Murat İnan ve hayvanseverler, kışın sert geçtiği ilçede farklı noktalara yerleştirilen barınaklara yem ve mama da bıraktı.

Belediye Başkanı Ürek, “Hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu çalışmalarımız devam edecek. İnşallah ilçe merkezimizde başıboş hayvan kalmayacak ve hepsi için güzel yuvalar yapacağız. Yaban hayvanları da olmak üzere tüm hayvanlara sahip çıkalım” dedi.

Uludere Girişimciler ve Üreticiler Derneği Başkanı İnan ise birçok hayırseverin projeye destek verdiğini dile getirerek, “Ülkemizin dört bir yanından gönderilen bağışlarla yem ve mama alarak bölgelere dağıttık. Şimdi de 50 barınak yaptık. Birçok yere bıraktık. Bu soğuk günlerde sokak hayvanlarımız için bir seferberlik ilan ettik” diye konuştu. 

Görüntü Dökümü:
-Protokolden detay
-Barınaklardan detay
-Barınakların taşınması
-Sokak hayvanlarından detay
-Röportajlar
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Emin BAL/ ULUDERE(Şırnak),(DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!