Reklam Alanı
Reklam Alanı

ULUSKON’dan Bolu ziyareti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BOLU, (DHA)-ULUSLARARASI Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Bolu’da ziyaretlerde bulundu.

ULUSKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ile kentteki bazı firmaları ziyaret etti.

BOLU ŞUBESİ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI 

Nezaket Emine Atasoy, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaretinde, Bolu’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. ULUSKON’un Bolu Şubesi’ni açmak için çalışmalara başladıklarını belirten Atasoy, “ULUSKON, hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok yerinde teşkilatlanması olan ekonomik bir sivil toplum kuruluşudur. Bolu’da bu anlamda iş dünyası olarak bir yönetim oluşturmak istiyoruz. Burada iş dünyasında faaliyet gösteren, ticaret hayatında olan Bolu iş adamlarımız ve iş kadınlarımızla görüşmeler yapıp, seçim yapacağız. Ülkesini, milletini seven insanlarla çalışmak istiyoruz. Kadınları cesaretlendirmemiz gerekiyor. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Bolu Ticaret Odası Başkanı Türker Ateş ile gerçekleştirilen toplantıda ise, ULUSKON ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası arasında ihracat başta olmak üzere iş birliği kararı alındı. Genel Başkan Atasoy, diğer ziyaretlerinde kentteki kurumların yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundu.

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!