Reklam Alanı
Reklam Alanı

Uluslararası Rival Turnuvası sona erdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT(Antalya), (DHA) – ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Uluslararası Rival Futbol Turnuvası sona erdi. Son gün oynanan karşılaşmalarda Kosova, Gambiya’yı 1-0 mağlup ederken, Gine de Nijer’i 2-1 yendi.
Manavgat Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde Kosova, Togo, Gine, Gambiya ve Nijer’in katıldığı Uluslararası Rival Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuvanın son gününde Kosova, Gambiya ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte rakibe baskı yapan Kosova takımı sol taraftan gelişen atakta Arber Hoxha’nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Gambiya’nın kazandığı penaltı vuruşunda Musa Barrow’un vuruşunda top auta çıktı. Karşılaşma Kosova’nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
GİNE-NİJER: 2-0
Günün diğer karşılaşmasında ise Gine ile Nijer karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını Zakari Victorien Adebayor’un attığı golle Nijer 1-0 önde tamamladı. Maçın 2’nci yarısında daha atak oyun sergileyen Gine, Aguibou Camara ve penaltıdan İbrahima Sory Conte’nin attığı gollerle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Kosova- Gambiya maçından görüntüler
Gine- Nijer maçından görüntüler

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!