Reklam Alanı
Reklam Alanı

Uluslararası Tenis Turnuvası’nın ana sponsoru İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA)- Bu yıl 21’incisi düzenlenecek Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’nın ana sponsoru İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji oldu.

Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’nın (Tennis Europe Junior Tour) 21’ncisinin, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji ana sponsorluğunda gerçekleşeceği bildirildi. Turnuva, Adana’nın tek uluslararası tenis turnuvası olma özelliğiyle, 19-25 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. 17-19 Nisan tarihleri arasında eleme maçlarıyla başlayacak olan turnuvada 2007, 2008, 2009 ve 2010 doğumlu sporcular kupa almak için yarışacak.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nün (ATDSK) ev sahipliğinde gerçekleşen turnuva, eleme maçlarının ardından 19-25 Nisan tarihleri arasında ana tablo maçlarıyla devam edecek. Toplam 128 sporcunun katılacağı turnuvada İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri Utku Kerem Biberli, Bahar Kılıç ve Piraye Özdemir de yarışacak.

22 ÜLKEDEN SPORCULAR KATILDI

Geçtiğimiz yıl 20’ncisi düzenlenen Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’na Türkiye, Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsrail, İsviçre, Kanada, Kazakistan, Kıbrıs, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Tayland ve Ukrayna’dan 205 sporcu başvuruda bulunmuştu.

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!