Reklam Alanı
Reklam Alanı

ÜMRANİYE’DE RAMAZAN ÖNCESİ FIRIN VE TATLICI DENETİMİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR/İSTANBUL,(DHA)- ÜMRANİYE’de belediye ekipleri Ramazan ayı öncesi fırın ve tatlıcılarda hijyen ve gıda güvenliği denetimi yaptı.
Ümraniye Belediyesi Ramazan ayı öncesi vatandaşların hijyenik ve sağlıklı gıdaya ulaşması için denetimlerini arttırdı. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gıda mühendisi ve ruhsat denetimi ekipleri fırınlar ile tatlı siparişi alan işletmelerde hijyen ve gıda güvenliği denetimi yaptı. Denetimde, işletmelerin imalathane bölümlerinin, depolarının ve üretim malzemelerinin hijyen kurallarına uygunluğu kontrol edildi. Mevzuata uygun olmayan işletme sahiplerine gerekli uyarılarda bulunuldu. 
Ümraniye Belediyesi denetim yetkilisi Mehmet Fatih Çetin, “Ramazan ayının arifesindeyiz, dolayısıyla hem vatandaşlarımızın sağlığı açısından hem de güzel bir ramazan geçirmesi açısından Ümraniye Belediyesi zabıta ekipleri olarak kapsamlı bir şekilde denetimlere çıktık. İmalathanelerimiz, fırınlarımız, tatlıcılarımız insanlarımızın yoğun bir şekilde Ramazan alışverişi yapabileceği noktaları denetliyoruz. Önce bir imalathaneye geldik. Burada gereken tüm denetimleri yaptık. Temiz mi? Gramajları nasıl olacak? Onları kontrol ettik. Ayrıca pide satışları olarak pidemizin gramajları 365 gram olarak belirlendi.  Susamlı ve yumurtalı pide fiyatları 5 lira, sade olan pidemizin fiyatı ise 4 lira olarak  belirlendi. Ve bunların da denetimlerini yapıyoruz. Koronavirüs hala devam ediyor. Bu Ramazan da bütün işletmelerimizin sağlık açısından, pandemi açısından  düzenli bir şekilde kurallara uymasını kendilerine iletiyoruz” diye konuştu.

Görüntü dökümü:
—————
-Ümraniye Belediyesi ekipleri
-Zabıta ekiplerinden görüntüsü
-Tatlıcı ve fırınlarda denetim yapılması
-İmalathane ve depoların denetlenmesi
-Kullanılan malzemelerin kontrol edilmesi
-Ekiplerin işletmelere uyarı yapması
-Ümraniye Belediyesi denetim yetkilisi Mehmet Fatih Çetin’in açıklaması
-Genel ve detay görüntüler
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!