Reklam Alanı
Reklam Alanı

Üniversite öğrencilerinden huzurevine sakinlerine online müzik ziyafeti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Koronavirüs salgını nedeniyle dışarıya çıkmaları yasak olan huzurevi sakinleri, üniversite öğrencilerinin düzenlediği online konserle moral depoladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün, Müzik Kulübü desteğiyle düzenlediği online konseri, kendileri için kurulan ekrandan sosyal mesafeyi gözeterek takip eden huzurevi sakinleri keyifli vakit geçirdi.

Pandemi şartları sebebiyle uzun zamandır planladıkları sosyal sorumluluk projelerini online olarak gerçekleştirdiklerini ifade eden Endüstri Mühendisliği Kulübü Başkanı Zeynep Demirbaş, “Hepimizin evlerine kapandığı, sosyal hayatın durma noktasına geldiği bu dönemde değerli büyüklerimizi unutmadık. Bu zor zamanlarda onlara moral kaynağı olmak istedik. Huzurevi yöneticileri ile görüştük. Onlar da online konserin sakinlerine iyi geleceğini düşünerek bizlere gerekli imkanı sağladılar” dedi.

Üniversitenin müzisyen öğrencilerinin şarkı ve türkülerine eşlik ederek, keyifli vakit geçirdiklerini belirten huzurevi sakinleri ise, tüm öğrencilere teşekkürleri iletti.

 

Reklam Alanı

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!