Reklam Alanı
Reklam Alanı

Üniversiteli Dürdane, yerde bulup tedavi ettirdiği üveyik yavrusunu sahiplendi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Alperen YILDIZ/SİVAS, (DHA)- SİVAS’ta, üniversite öğrencisi Dürdane Seren (24), yerde bulup tedavi ettirdiği yavru üveyiği sahiplendi.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım öğrencisi Dürdane Seren, ders çıkışı ağacın altında yavru bir kuş gördü. Seren, yanına aldığı kuşu Cumhuriyet Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne götürdü. Burada ilk muayenesi yapılan hayvanın güvercin familyasından üveyik kuşu olduğu ve bitkin düştüğü belirlendi. Tedavisi yapılan kuş Seren’e teslim edildi. 
Henüz yavru olduğu için uçamayan kuşu sahiplenen Dürdane Seren “Bu yavruyu ders çıkışında bir ağacın altında buldum. Hemen yanıma alıp Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne getirdim. Burada ilk muayenesi yapıldı. Durumunun gayet iyi olduğunu öğrendim. Şu an yavru olduğu için uçamıyor. Bir süre ona ben bakacağım. Ardından da barınağa teslim etmeyi düşünüyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!