Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ünlü Analist, Boğa Piyasasının Hala Sağlam Olduğunu Söylüyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Kripto analisti Tyler Swope, Bitcoin’in (BTC) tüm zamanların en yüksek seviyelerinden %50 oranında düşmesine rağmen, Bitcoin boğa piyasasının hala sağlam bir yapıda olduğunu söylüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Chico Crypto sunucusu, 244 bin YouTube abonesine Bitcoin için uzun vadeli yükseliş sinyallerini açıklayan yeni ortaya çıkan zincir içi analistlerin çalışmalarını takip ettiğini söyledi.

“William Clemente III, düşüşün cüzdanlarda yeni en yüksek seviyelere yol açtığını söylüyor. Balinalar şu anda Bitcoin toparlamakla meşgul. Lex Moskovski de ‘döviz rezervlerindeki tüm stablecoin’ler tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıyor’ ifadesini kullandı. Yani temelde insanlar, USD’yi yalnızca piyasadan çıkmak için kullanmıyorlar. Bunu bir stablecoin‘e koyuyorlar ki, tekrardan fırsatları kullanabilsinler. Bu fırsatların oldukça hızlı biçimde güzelleşeceğini düşünüyorum.”

Analist ayrıca bir boğa piyasasının zirvesinin dört temel sinyalini vurgulayan Bitcoin subreddit dizisindeki en iyi gönderiye de işaret ediyor. Swope’a göre, dört ana göstergeye dayalı olarak henüz bir ayı piyasasına girmedik.

“Hayır anlamına gelen pek çok teknik analiz göstergesi var. Zirveye bile yakın olmadığımızı söylüyorum çünkü geçmişte bunlar her parabolik koşuda gerçekleşti.”

Boğa piyasasının şu anki aşamasına gelince, Swope, Bitcoin’in şu anda bir sonraki ayağın temelini oluşturduğuna inanıyor.

Reklam Alanı

“Bu şu anda bulunduğumuz yerde bir birikim zamanı anlamına geliyor. Demek istediğim daha iyi fiyatlarla da alabilirsiniz ancak ben böyle şeylere bakmaya çalışmıyorum.”

Kaynak: Coinkolik

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!