Reklam Alanı
Reklam Alanı

Uşak merkezli 3 ilde suç çetelerine operasyon: 17 gözaltı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Feyzi DAVULCU/UŞAK, (DHA)- UŞAK merkezli 3 ilde, iş sahipleri üzerinde baskı kuran suç çetelerine yönelik düzenlenen operasyonda; çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, 17 şüpheli de gözaltına alındı. 
Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri; ‘iş sahipleri üzerinde baskı, cebir, şiddet ve tehdit oluşturmak suretiyle yağma, silah kaçakçılığı, silahla yaralama, ev, araç, işyeri kurşunlama, çek senet tahsilatı’ gibi suçlara karışan organize suç çetesine yönelik Uşak, Ankara ve Muğla’da operasyon başlattı. Üç ilde sabah saatlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyona katılan 203 polis ve çevik kuvvet ekipleri 27 adrese baskın yaptı. Adreslerde ve şüphelilerin araçlarında yapılan aramalarda, 2 bin 500 gram esrar maddesi, 5 ruhsatsız tüfek, 4 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.
Operasyon kapsamında 17 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

FOTOĞRAFLI 

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!