Reklam Alanı
Reklam Alanı

Usta Kardeşler Yalan Haber hukuki süreç başlattı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

duzcehabercom web sitesine Usta Kardeşler Yap inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti hukuki süreç başlattı

Düzce‘nin köklü ve tanınmış şirketlerinden Usta Kardeşler Yapı İnşaat duzcehabercom adlı web site ve ınstagram hesabından Usta kardeşlere aleyhinde gerçeği yansıtmayan paylaşımlar gerçekleştirdi. Bunun üzerine usta kardeşler yapı Avukatı aracılığı ile kamuoyunu bilgilendirme ve hukuki süreç başlattı.

Kamuoyunu Bilgilendirme ve hukuki süreç;
duzcehabercom adlı internet sitesi ve instagram hesabından Usta Kardeşler Yap inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti‘ nin aleyhinde dün bugün (30-31 ağustos 2022) yapılan paylaşımlara karşı Avukat Enes Efe Öztürk aracılığıyla gerekli hukuki

müraacatlarında bulunduk. Söz konusu paylaşımlar gerçegi yansıtmamakta olup paylaşımların bir kısmı da Usta Kardeşler Yapı inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Sti‘nin şirketi tarafından inşaat edilmeyen binalara ilişkindir. Bir kısım paylaşımlar ise müşterimiz ile çözüme kavuşturduğumuz 2016 tarihli soruna ilişkindir. Söz konusu haber sitesi paylaşımı habercilik ilkeleriyle bağdaşmayan, toplumun bilgilendirilmesi amacına hizmet etmeyen, güncel olmayan tamamen Usta Kardeşlere Yapı inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’nin şirketin aleyhinde ticari itibarına ve güvenini sarsmak ve karalamak amacıyla hareket etmiştir. Usta Kardeşler Yap İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd şti’nin firmamiz üretmek misyonu ve vizyonuyla hareket etmektedir.

Düzce’de binlerce aileyi ev sahibi yapma imkanı sağlayan ve büyük projelere imza atan Usta Kardeşler İnşaat Yapı duzcehabercom adlı web sitenin gerçeği yansıtmayan ve karalama paylaşımlar gerçekleştirdi. Bunun üzerine Hukuki süreç başlatıldı.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!