Reklam Alanı
Reklam Alanı

Van’da izolasyondakilere ‘çat kapı’ denetim

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KORONAVİRÜS risk haritasında mavi kategori ile Türkiye’nin en iyi illeri arasında bulunan Van’da normalleşme süreci ile birlikte bazı mahallerde kurulan gizli taziyeler, vaka artışına neden oldu. İpekyolu Kaymakamlığı bünyesinde kurulan “Salgın Denetim Merkezi’ ekipleri, ilçeye bağlı mahalallerde pozitif ve temaslı vaka olarak evde izolasyonda bulunanlara ‘çat kapı’ denetim yaptı.  

Türkiye’de mavi kategori ile en iyi iller arasında bulunan Van’ın Saray ve Tuşba ilçelerine bağlı bazı mahallerde kurulan gizli taziyeler vaka artışına neden oldu. İpekyolu Kaymakamlığı, kurulan gizli taziyeler ve evde izolasyonlara uymayanlara karşı bir ekip kurdu. Kaymakamlık bünyesinde kurulan ‘Salgın Denetim Merkezi’ ekipleri, pozitif vaka ve temaslı olduukları için izolasyonda bulunan ilçeye bağlı bazı mahahallerde ‘çat kapı’ denetim yaptı. Yapılan denetimlerde ekipler, izolasyona tabi vatandaşların karantina süreleri boyunca evden dışarı çıkmamaları için gerekli hatırlatmaları yaparak, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Aralarında güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerinin de bulunduğu mahalle denetim ekipleri, bundan sonra da denetimlerini aralıksız sürdüreceklerini bildirdi.  
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-

-Kurulan Salgın Denetim Merkezi
-İpekyolu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Erkan Keleş’in açıklaması
-Merkez’de çalışan personeller
-Çat kapı denetim yapan ekipler
-Ekipler, izolasyonda olanlarla sohbet etmesi
-Detaylar

​Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)-

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!