Reklam Alanı
Reklam Alanı

Vodafone’ın evde ‘kesintisiz WiFi deneyimi’ sunan yeni ürünü satışta

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Vodafone, Mesh WiFi teknolojisiyle güçlendirilmiş yeni ürünü Vodafone Evde Plus⁺’nın satışa çıktığını duyurdu. Yeni ürünle, ev içinde daha güçlü ve kesintisiz WiFi deneyiminin sağlanması ve ‘arka odada WiFi çekmiyor’ derdine son verilmesi hedefleniyor.

Modeme ek olarak sunulan Mesh WiFi cihazı, WiFi sinyalini evin içindeki tüm noktalara ulaştırarak ‘arka odada WiFi çekmiyor’ derdine son veriyor. Halihazırda 1,2 milyon müşterin de bu tekliften yararlanabildiği aktarıldı.

Vodafone Evde İnternet’in yeni ürününü değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, WiFi sinyalini güçlendiren ürünün, ev içinde daha güçlü ve kesintisiz WiFi deneyimi sunduğunu dile getirdi.

EVDE İNTERNET KULLANICILARININ YÜZDE 71’İ PROBLEM YAŞIYOR

Şahin, “Abi Research Company’nin yaptığı araştırmaya göre, evde internet kullanıcılarının yüzde 71’i ev içinde WiFi kapsaması kaynaklı problemler yaşıyor. WiFi kaynaklı çağrılarda sorunu uzaktan tespit etmek zor olduğu için çağrı süresi 30 dakikaya kadar çıkabiliyor. Telefonda yüzde 100 çözüm sunulamadığından, bu çağrıların yüzde 10’u için eve teknisyen gönderiliyor. WiFi çekim kalitesini artıran yeni ürünümüz ile amacımız, evde internet müşterilerimizin WiFi kaynaklı sorunlarını minimize etmek. Mesh WiFi teknolojisiyle güçlendirilmiş ürünümüzle ile evlerde yeni nesil WiFi deneyimi sunuyoruz” dedi.

Reklam Alanı

“BALKONDA, SALONDA VEYA EVİN EN UÇ ODASINDA KESİNTİSİZ İNTERNET”

İnternetin evdeki her odaya hızlıca ulaşmasını sağladıklarını aktaran Şahin, “Vodafone Evde Plus⁺ yeni nesil kapsamaya sahip bir ağ genişletici. Modeme ek olarak sunduğumuz bu ağ genişleticiyle, internetin evinizin her köşesine kesintisiz ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz. Böylece, evinizde WiFi sinyalinin çekmediği kör nokta alanlar kalmıyor. Bağlantı sorunu olmadan, yüksek hızda WiFi deneyimi yaşayabilir ve mobil uygulaması sayesinde WiFi ağınızı istediğiniz şekilde yönetebilirsiniz. Balkonda, salonda veya evin en uç odasında da olsanız kesintisiz ve hızlı internet hizmetine sahip olabilir, en uzak noktalarda dahi sağlıklı bir WiFi deneyimiyle internetin tadını çıkarabilirsiniz. Halihazırda Vodafone Evde İnternet kullanan 1,2 milyon müşterimiz de bu tekliften yararlanabilecek. Ayrıcalıklı ürün ve hizmetlerle müşteri deneyiminde farklılaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

MOBİL UYGULAMAYLA KOLAY YÖNETİM

Şahin, “Yeni ürünle kullanılmak üzere geliştirilen ve akıllı cihazlara indirilen TP Link Deco mobil uygulamasındaki ‘Ebeveyn Denetimleri’ sayesinde çocukların internet kullanımı kontrol edilebiliyor. Uygulama, cihaz kurulumu için de kullanıcıları adım adım yönlendiriyor. Uygulamayla, Vodafone Evde Plus⁺ WiFi ağına bağlı tüm cihazlar görülebiliyor, cihazlar arasında önceliklendirme yapılabiliyor ve misafir ağı oluşturulabiliyor” ifadelerini kullandı.

İLK 3 AY ÜCRETSİZ

Yeni gelen müşteriler için ilk 3 ay ücretsiz, kalan 24 ay boyunca aylık 34,90 lira ücretle sunuluyor. Bu müşterilere 27 ay boyunca geçerli Vodafone TV Hoş Geldin paketi de hediye ediliyor. Halihazırda müşteri olup yeni ürün hizmetinden yararlanmak isteyen kişiler ise 24 ay boyunca faturalarına ek aylık 34,90 liraya bu hizmete sahip olabiliyor.

Başvurular, markanın mağazalarından, internet sitesi üzerinden ya da çağrı merkezinden yapılabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!