Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yaralı bulunan gri balıkçıla tedavi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gülsen Akyol MUTLU/ŞEBİNKARAHİSAR, (Giresun), (DHA) – GİRESUN’un Şebinkarahisar ilçesinde yaralı halde bulunan gri balıkçıl, tedaviye alındı. Ekiplerin yakından ilgilendiği kuşun, veteriner kontrolünde alabalıkla beslenme anları da kameraya yansıdı.
İlçede yaşayan Erol Demir ve Ali Eraslan, Kelkit Çayı kenarında sol kanadından yaralı halde bir kuş buldu. Demir ve Eraslan durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Şefliği’ne bildirdi. Bölgeye gelen ekiplerce yapılan kontrolde, nadir görülen kuşun, gri balıkçıl olduğu tespit edildi. Yaralı kuşun, veteriner tedavisinin ardından doğaya salınacağı öğrenildi.
Bu arada ekiplerin yakından ilgilendiği balıkçıl, veteriner kontrolü sırasında alabalıkla beslenme anları da kameraya yansıdı. Görüntülerde görevlilerin, eliyle okşayıp sevmeye çalıştığı kuşun gagasıyla hareketlenmeye çalışması üzerine ‘Öyle kızmak yok, biz senin için buradayız” dediği duyuluyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!