Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yaralı köpek için 200 kilometre yol gitti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İskender ZENGİN/ANDIRIN (Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ’ın Andırın ilçesinde Ahmet Mirik, bir aracın çarpıp yaraladığı sokak köpeğini otomobili ile 200 kilometre yol giderek belediyenin hayvan barınağına teslim etti.
Olay, akşam saatlerinde Tufanpaşa Mahallesi çevre yolunda meydana geldi.  Mahalle sakinlerinden Ahmet Mirik, yolda yatan yaralı bir köpek gördü. Yanına gittiği köpeğin ayaklarının parçalanmış olduğunu fark eden Mirik, bir aracın çarptığı tahmin edilen köpeği aracıyla evine götürdü.
Mirik daha sonra evine çağırdığı veterinere köpeğe ilk müdahalesini yaptırdı. Köpeğin bakımı için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hayvan Barınağı’nı arayan Ahmet Mirik, ilçede bir görevli olduğu belirtilip onunla görüşmesi gerektiği belirtildi. İlçedeki barınak görevlisi ise Andırın’da barınak olmadığını, hafta sonu olduğu için Kahramanmaraş’tan aracın gelip köpeği alamayacağını söyledi.
Bunun üzerine Ahmet Mirik, yaralı köpeği otomobiliyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’na götürüp teslim ettikten sonra evine döndü. Böyle bir durumda muhatap bulamadığından dolayı çok üzüldüğünü belirterek, “Köpeği o halde görünce vicdanım elvermedi, Veteriner çağırıp ilk tedavisini yaptırdım. Aracımla yaklaşık 200 kilometre kat ederek Hayvan barınağına teslim ettim. Vicdanen çok rahatım” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!