Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yaralı kuşlar önce sağlıklarına sonra özgürlüklerine kavuştu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Esra TÜRKER-Semih ŞAHİN/KARACABEY, (Bursa), DHA- BURSA’nın Karacabey ilçesindeki Celal Acar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yaralı olarak gelen 5 kaya güvercini, 1 kumru ile 2 martı, sağlıklarına kavuşmalarının ardından doğaya salındı.
Doğada çeşitli nedenlerle yaralı halde bulunan  5 kaya güvercini, 1 kumru ve 2 martı, Karacabey ilçesindeki Celal Acar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirildi. Farklı zamanlarda merkeze getirilen kuşlar, burada görevli olan 3 veteriner hekim tarafından tedaviye alındı. Tedavi ve bakımları özenle yapılan 5 kaya güvercini, 1 kumru ve 2 martı kısa sürede sağlıklarına kavuştu. Kuşların son kontrolleri Celal Acar Yaban Hayat Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi Şefi Uzman Veteriner Hekim Azizcan Sezer tarafından yapıldı. 8 kuşun sağlık kontrollerinin ardından doğaya yeniden salınmasına karar veren Sezer, “Doğada yaralanmış, bakıma muhtaç hale gelmiş ya da anneleri tarafından bakılamamış bu hayvanların tedavileri, tamamlandı. Kendilerini doğal yaşama salacağız” dedi. Veteriner hekimler tarafından son kontrolleri yapılan 5 kaya güvercini, 1 kumru ile 2 martı görevliler tarafından doğaya bırakıldı. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!