Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yaya geçidinde milli atletin ayağı üzerinden otomobil geçti; o anlar kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, (DHA)- ÇORUM’da milli veteran atlet Abdullah Yılmaz (53) yaya geçidinden yolun karşına geçmek isterken, otomobil ayağının üzerinden geçti. Ayağı ezilen Yılmaz hastanede tedaviye alınırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında Gazi Caddesi Hürriyet Parkı karşısında meydana geldi. Çorum İl Özel İdare Gençlikspor forması giyen milli veteran atlet Abdullah Yılmaz, yolun karşısına geçmek için yaya geçidini kullanmak istedi. Ancak bu sırada sürücüsü ve plakası bilinmeyen otomobilin tekeri Yılmaz’ın sol ayağının üzerinden geçti. Yaralanan Yılmaz, çağırılan ambulansla kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Şikayet üzerine incele başlatan polis ekipleri, kaçan sürücüsü yakalamak için çalışma başlattı.
Bu arada kaza anı da çevrede bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
‘CANIM ÇOK YANDI’
Tedavisi süren ve durumu iyi olan Abdullah Yılmaz, şikâyetçi olduğunu söyledi. Kaza anını anlatan Yılmaz, “Faturamı yatırdım ve karşı büfeden ekmek almak için yolun karşısına geçiyordum. Yanımdan geçen otomobilin tekeri sol ayağımın üstünden geçti. Canım çok yandı. Bağırmama rağmen otomobil sürücüsü durmadı” dedi.
Milli veteran atlet Abdullah Yılmaz, en son İstanbul’da düzenlenen Masterler Türkiye Şampiyonası’nda yarışmış ve Türkiye üçüncüsü olmuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!