Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Yeniden)  İETT otobüsünde maske tartışması, İETT: Kurumumuzla hiçbir ilgisi yoktur

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

Taylan ERGÜN / İSTANBUL (DHA) Arnavutköy-Eminönü seferini yapan İETT otobüsünde bir yolcu ile otobüse maskesiz bindiği öne sürülen ve kendisini İETT görevlisi olarak tanıtan kişi arasında tartışma çıktı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği o anlar yolcu tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. İETT’den konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, otobüsteki kavganın taraflarından olan kişinin kurumla hiçbir ilgisinin olmadığı açıklandı.
Olay geçtiğimiz gün, Arnavutköy-Eminönü seferini yapan İETT otobüsünde meydana geldi. İETT’de amir olduğunu  öne süren kişi ile bir yolcu arasında maske takma tartışması çıktı.  İETT’de amirin diyen kişinin maske takmadan otobüse bindiğini söyleyen yolcu bu sırada telefonuyla kayda girdi. İki taraf birbirlerinden şikayetçi olacaklarını söylerken, otobüs şoförü gerginliği sonlandırmaya çalıştı. Binerken maske takmadığı iddia edilen kişi, tartışma sırasında kendisine tepki gösteren başka bir yolcuyu vatan haini olmakla suçladı. Yolcularla uzun süre tartışan kişi, otobüs şoförüne “Polisi gördüğün anda dur” şeklinde talimatlar verdi. Yaşanan tartışma anları kameralara yansırken bir süre sonra tarafların, sakinleştikleri görüldü.

İETT’DEN AÇIKLAMA
İETT’den konu ile ilgili yapılan açıklamada ise, “Arnavutköy-Eminönü seferini yapan İETT otobüsünde, kendini “İETT’de amir” diye tanıtan bir kişiyle yolcular arasında maske nedeniyle bir tartışma yaşandığı, olay sırasında bir yolcu tarafından kaydedilen görüntülerin pek çok haber kanalı ve internet sitesinde yayınlandığı görülmüştür.  “İETT’de amir” olduğunu söyleyerek diğer yolculara hakaret eden kişinin kurumumuzla hiçbir ilgisi yoktur. Habere konu olan otobüsün şoförü, tartışmanın ardından Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği’ne giderek söz konusu kişi hakkında şikayetçi olmuştur. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız. ” denildi.

HES KODU OLMAYAN YAŞLI KADINI OTOBÜSTEN İNDİRDİLER
Bir diğer tartışma Arnavutköy’de oldu. Otobüse binen yaşlı bir kadın HES kodu olmayınca, otobüsten indirilmek istendi. Otobüs şoförünün yanı sıra yolcular da yaşlı kadına tepki göstererek, otobüsten indirmek istedi. Yaşlı kadın otobüsten inene kadar otobüs hareket etmedi.

DURAKTA DURMADIN TARTIŞMASI 
Bir başka tartışma da Başakşehir, Sultangazi arasında sefer yapan otobüste oldu. 2 gün önce 78C Fenertepe Yunus Emre Mahallesi hattında çalışan otobüsün şoförü ile kadın yolcu arasında, ‘durakta durmadın’ diye tartışma çıktı. Tartışmaya diğer yolcular da dahil oldu. Otobüs şoförünün “Durakta durmak zorunda değiliz” dediği öne sürülürken, tartışma bir süre sonra sonlandı.
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!