Reklam Alanı
Reklam Alanı

YKS’Ye köpeğiyle geldi; son ana kadar yanından ayrılmadı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hasan YILDIRIM – Özgür EREN / İSTANBUL (DHA) Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı 10.15’te başladı. Sınava ikinci defa giren Gizem Bay’ı sınava köpeği ‘Mişa’ ile geldi. 
YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi saat 10.15’te başladı. Adaylar, saat 10.00’da sınav giriş kartları ve kimlik belgeleri ile sınava girdi. Sınav salonuna alınmayan malzemeler okul önlerinde bekleyen emanetçilere teslim edildi. Sınava ikinci defa giren Gizem Bay, sınava çok sevdiği köpeği ‘Mişa’ ile geldi. İlgi odağı olan ‘Mişa’ sahibi Gizem Bay’ı son ana kadar takip etti.

“HEP BERABER GELDİK”
YKS adayı Gizem Bay “Sınava gireceğim için biraz heyecanlıyım. Köpeğimle birbirimizi çok seviyoruz. Bugün de bana destek veriyor. Hep beraber geldik. Biraz zorlu bir yıl geçirdik ama inşallah bugün başaracağım. Ailem de her zaman destekçi oldu. Şimdi de oluyorlar” dedi.
Kızı sınava giren Songül Bay “Hepimiz çok heyecanlıyız. Bir yıl boyunca çalıştılar. İnşallah tüm gençler emeklerinin karşılığını alırlar. Hepsine başarılar diliyorum. Aile boyu sınav için geldik” diye konuştu.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!