Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yozgat’ta menfezde mahsur kalan 7 yavru köpek kurtarıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

YOZGAT’ta belediye görevlisi Yasin Hüroğlu, menfezde mahsur kalan 7 yavru köpeği, sürünerek içeriye girip tek tek kurtardı. Hüroğlu, “Menfezi her an su basabilirdi. Su baskınında, yavrular dışarı çıkamaz ve boğulurdu” dedi.
Topçu köyü yakınlarında bulunan menfezde, 7 yavru köpek bulunduğu ve su taşkını olması halinde boğulabilecekleri ihbarı üzerine Yozgat Belediyesi Veteriner ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, köpek yakalama aparatı ile menfezdeki köpekleri çıkartmaya çalıştı; ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine Veteriner Müdürlüğü ekiplerinden Yasin Hüroğlu, kıyafet giyerek dibi çamur yığını olan menfeze sürünerek girdi. Hüroğlu, daha sonra köpekleri tek tek dışarıya çıkardı. Yozgat Belediyesi Geçici Hayvan Barınağına teslim edilen köpekler, bakımları ve aşıları yapıldıktan sonra sahiplendirilecek.
Belediye görevlisi Yasin Hüroğlu “Menfezi her an su basabilirdi. Su baskınında, yavrular dışarı çıkamaz ve boğulurdu” diye konuştu.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Sağ olsunlar arkadaşlarımız sadece bir kişinin girebileceği menfeze girerek yavru köpeklerimizi kurtardı. Yavruları geçici hayvan barınağımıza götürdük. Burada bakımları ve tedavileri yapıldı” dedi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Kurtarma çalışmalarından görüntü
-Yasin Hüroğlu’nun menfeze girişi
-Köpeklerin çıkarılışı
-Detaylar

Haber: Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT-DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!