Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yunanistan’ın denize attığı 3 kaçak göçmenden 2’sinin cesedi bulundu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- AYDIN’ın Kuşadası ilçesi açıklarında, Yunanistan Sahil Güvenlik unsurlarınca can yelekleri olmadan denize atıldığı iddia edilen 3 kaçak göçmenden 2’sinin cansız bedeni bulundu.
Kuşadası Güzelçamlı Sazlık bölgesinde, 23 Eylül’de tespit edilen kaçak göçmen, Sisam Adası’nda Yunanistan unsurları tarafından 3 kişi olarak sahil güvenlik botuna bindirildiklerini, darbedilip, para ile değerli eşyaları alındıktan sonra da Yunanistan Sahil Güvenlik güçlerince can yelekleri olmadan denize atıldıklarını iddia etti. Kendisinin yüzerek, karaya çıktığını belirten göçmen, denize atılan diğer 2 göçmenin kayıp olduğunu söyledi. Bunun üzerine Türk Sahil Güvenlik ve jandarma ekiplerince bölgede arama-kurtarma çalışması başlatıldı. 24 Eylül’de 2 göçmene ait cansız beden, Sazlık Koyu sahilinde bulundu.
Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Sazlık bölgesinde, 18 Eylül’de de jandarma ekiplerince tespit edilen Kamerun uyruklu 1 kaçak göçmen, kendisi de dahil 3 kişinin Yunan Sahil Güvenlik unsurlarınca denize atıldığını öne sürdü.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!