Reklam Alanı
Reklam Alanı

12’nci Ali Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması başladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İlyas KAPLAN/KAYSERİ(DHA) – Talas Belediyesi’nin  ev sahipliğinde bu sene 12’ncisi düzenlenen Ali Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması başladı. Yarışmada mücadele eden sporculardan Türkiye kadınlar mesafe rekoru sahibi Merve Gülşah Arslan, “Bu yarışmada Türkiye Şampiyonları da belli olacak. Güzel bir derece elde edersem bu yıl da milli takıma gireriz” dedi.
Ali Dağı’nda düzenlenen yarışmada, 50’si Türk olmak üzere İran, Avustralya ve Rusya’dan toplam 75 sporcu mücadele ediyor. 5 gün sürecek yarışma gidilen mesafeye göre puanlandırılacak. Konu ile ilgili açıklama yapan yarışma direktörü ve eski milli sporcu Semih Sayır, “Talas Belediyesinin bu spor için çabaları azımsanamaz. Bu organizasyon Talas Belediyesinin katkıları ile devam ediyor. Türkiye’nin bir çok yerinde organizasyon yapıyoruz ama hem imkan bakımından, hem de rahatlık yönünden en iyi yer burası. Şu an burada 75 sporcu var, henüz kayıtlar bitmedi. Bu sayı 80’e çıkabilir. Yarışlar 5 gün sürecek” diye konuştu.
12’ncisi düzenlenen Ali Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması’nda mücadele eden sporculardan Türkiye kadınlar mesafe rekoru sahibi Merve Gülşah Arslan, DHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Arslan, “Her sene olduğu gibi yine Kayseri’deyiz. İnşallah güzel bir yarışma olur. Çok sayıda Türkiye Şampiyonluğum ve Dünya Kupası ikinciliğim var. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebeti ile yapılan yarışlarda 272.5 kilometre Türkiye rekoru elde ettim. Bu yarışmada Türkiye Şampiyonları da belli olacak. Güzel bir derece elde edersem bu yıl da milli takıma gireriz” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Yarışma direktörü Semih Sayır’ın konuşması
–  Milli sporcu Merve Gülşah Arslan’ın konuşması
– Genel detay

FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!