Reklam Alanı
Reklam Alanı

2021 Fiat Fiorino fiyat listesi! Türkiye’nin en ucuz arabası!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bugün sizlerle beraber Türkiye’nin en ucuza satılan sıfır arabası olan 2021 Fiat Fiorino’yu mercek altına almış olacağız.

Ülkemizde sıfır araç satın almak son dönemlerde hayli zor bir hal aldı. Çünkü son yıllarda yaşanan gelişmeler, sıfır arabaların fiyatlarının sürekli olarak artması ile sonuçlandı. Bu gelişmeler arasında ülkemiz özelinde döviz fiyatlarındaki artışlar ve ÖTV oranlarındaki değişimleri sayabiliriz. Dünya genelinde ise pandemi sonrasında yaşanan çip ve çeşitli ham madde krizleri olarak ifade edebiliriz. Bugün ise güncel şartlar altında en ucuz olan arabanın fiyatlarını sizlerle paylaşıyor olacağız.

2021 Fiat Fiorino fiyat listesi! Türkiye’nin en ucuz arabası!

Reklam Alanı

Doblo’nun kardeşi olarak nitelendirebileceğimiz Fiorino, ülkemizde fazlasıyla seviliyor. Yollarda sıkça görebileceğimiz araç, uygun fiyat listesi ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Model Combi olarak isimlendirilen gövdesi ile baz donanım seviyesinde 129.900 TL’den alıcı buluyor. Pop olarak ifade edilen bu donanımda kullanıcılara 1.4 litrelik benzinli bir motor sunuluyor. 77 beygir güç üreten bu motora tabii ki de manuel şanzıman eşlik ediyor.

Ayrıca Fiorino dizel ve benzin/lpg seçeneklerine de sahip olarak satılıyor. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan modelin güncel fiyat listesini sizlerle paylaşmış olalım. İşte karşınızda Türkiye’nin en ucuz arabası 2021 Fiat Fiorino!

1.4 Fire 77 Hp E6D Pop Manuel Benzinli

Fiyatı: 129.900 TL

1.3 Multijet 95 Hp Pop Manuel Dizel

Fiyatı: 162.900 TL

1.4 EKO 77 Hp Pop Manuel Benzin/LPG

Fiyatı: 135.900 TL

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!