Reklam Alanı
Reklam Alanı

7 yaşındaki Ebru’nun polislik hayali gerçek oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burak EMEK/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki Ebru Solmaz’ın polislik hayali, ailesinin Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) yaptığı başvuruyla gerçek oldu. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın talimatıyla Ebru, kadın polislerle motosiklete bindi, anons yaptı.
Bağlar ilçesinde yaşayan Ebru Solmaz polis olma hayalini ailesine anlattı. Ebru her gün düzenli olarak polis merkezini ziyaret ederken, ailesi bu durumu CİMER’e yazdı. Polisler, kısa sürede aile ile iletişime geçti. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın talimatıyla ailenin çocuklarına polis kıyafetleri ve oyuncaklar alındı. Yunus Polisleri ve Trafik Şube Müdürlüğü personelinden oluşan bir ekip, ailenin kapısını çaldı. Ziyarette Ebru’ya hediyeler verildi ve polis kıyafetleri giydirildi. Emniyet Müdürlüğü tarafından çekilen görüntülerde Ebru, iki polis memurunun yanında telsizden ‘Sizi seviyorum’ anonsu yaptı. Haber merkezinden ise ‘Biz de sizi seviyoruz’ anonsuyla karşılık verildi. Ebru, kadın polislerle motosiklete bindi, anonslar yaptı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!