Reklam Alanı
Reklam Alanı

AİÇÜ’de yüz yüze mezuniyet töreni

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramazan DEMİR/ AĞRI, (DHA)- AĞRI İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenleri yüz yüze yapıldı. Maske ve mesafe kuralı gözetilerek yapılan törende diplomalarını alan öğrenciler büyük seivinç yaşadı.
Mezuniyet töreni AİÇÜ Kültür Kongre Merkezi’ndeki Osmanlı Salonu’nda yapıldı. Okul birincisi Tuba Oluç’un konuşmasıyla başlayan törende AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, geçtiğimiz yıl koranavirüs pandemisi nedeniyle yüz yüze yapılamayan mezuniyet törenini bu sene sınırlı sayıda öğrenci ile de olsa yeniden yapabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. IC Vakfı Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Meral Dinçed de  Vakıf olarak AİÇÜ’nün ve akademisyenlerin her konuda destekçisi olduklarını, Ağrı ve üniversite için yapılabilecek her araştırma ve bilimsel çalışmaya bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Törende daha sonra dereceye giren lisans ve önlisans öğrencilerine başarı belgeleri, ödül, plaketleri verildi. Yüz yüze yapılan mezuniyet töreni geleneksel hale gelen kep atmayla son buldu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!